Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΠΡΩΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΚΑΔΑ 4-6-2016 / 4-7-2016

Ένας ολόκληρος μήνας πέρασε από την ημέρα που επιστρέψαμε στην Φυσική μας έδρα.

Καθημερινά όλο και περισσότερα παιδιά έρχονται στις πισίνες για να μάθουν από τους έμπυρους προπονητές του συλλόγου, (την Νατάσα & την Νίκη Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με Ειδικότητα Κολύμβηση - των Κωνσταντίνο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και την Κική Φοιτήτρια πρώτού έτους, καθώς και των Πλιάκο Σωκράτη στο τμήμα Β΄ εκμάθησης), τα μυστικά του υγρού στίβου.

Καθημερινά τριακόσια (300) παιδία κάθε ηλικίας, κολυμπούν μαθαίνοντας και εξελίσσοντας την τεχνική τους στα τέσσερα (4) στυλ της κολύμβησης. Καθημερινά λειτουργούν παράλληλα, επτά (7) διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης στις δύο κολυμβητικές δεξαμενές της πόλης μας, από τις 5 εως τις 9, Baby swimming, Αρχαρίων α΄& β΄ επιπέδου (μικρή πισίνα) εκμάθηση α΄& β΄ επιπέδου στην μεγάλη πισίνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 25 μ., καθώς και το προαγωνιστικό α΄ & β΄ επιπέδου στην μεγάλη πισίνα 50 μ. επίσης λειτουργούν και δύο τμήματα για νέους και γονείς των παιδιών όπως Aqua Aerobic δηλαδή Γυμναστική μέσα στο νερό, καθώς και εκμάθηση ενηλίκων. ΄Ενα τμήμα που αυτά τα τέσσερα (4) καλοκαίρια έχει μάθει σε παραπάνω από 20 ενήλικες να μπορούν να χαρούν την Θάλασσα χωρίς το άγχος του παρελθόντος, καθώς και σε 10 άτομα να κολυμπούν ελεύθερο στυλ με μεγάλη επιτυχία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, νοιώθει όλο και μεγαλύτερη χαρά για αυτό που καθημερινά βλέπει, καθώς και για την πρωτοβουλία που έλαβε πριν από τέσσερα (4) καλοκαίρια να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Φέτος με την συνδρομή όλων σας, καταφέραμε να συμμετέχουμε για πρώτη φορά με παιδία από την πόλη μας, σε αγώνες στο θερινό πρωτάθλημα κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο Ποσειδώνιο, με αρκετά καλές επιδόσεις για τους αθλητές μας. Επίσης αυτά τα χρόνια, καταφέραμε πάνω από 250 παιδία να κολυμπούν για 3 μήνες ασταμάτητα πέντε φορές την εβδομάδα στις πισίνες της πόλης μας, καταφέραμε να συνεχίζουμε προπονήσεις ολόκληρο τον χειμώνα με 25 παιδία από την πόλη μας, παιδία του Λαγκαδά μας, επίσης πολλά παιδία, αγάπησαν τον υγρό στίβο, παιδία τα οποία επιθυμούν να συνεχίσουν και τον χειμώνα, αλλά λόγο αποστάσεως παραμένουν ανενεργά χάνοντας ίσως την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο για τον εαυτό τους και για την πόλη μας, ώστε μέσα από την ομάδα και από τις επιτυχίες αυτών των παιδίων να ακουστεί ο Λαγκαδάς μας.

Αγαπητοί μας φίλοι, μετά τρία (3) χρόνια παρουσίας στον χώρο με όποιες δυσκολίες και αν είχαμε το Δ.Σ. του συλλόγου έβαλε φέτος τον πήχη πιο ψηλά με δύο προπονητές υψηλού επιπέδου τον Ασλανίδη Αλέξανρο (ως αθλητής ήταν, μέλος της Εθνική Ομάδας για 5 έτη, πετυχαίνοντας 3η Πανευρωπαϊκή στο Λουξεμβούργο και 5η Μεσογειακή στο Σαν Μαρίνο, και πάρα πολλές πρωτιές στα 200 πρόσθιο σε Πανελλήνιο επίπεδο), καθώς και την Πλιάκου Λουκία πού όλα αυτά τα χρόνια με την δουλεία της στον σύλλογο, δίνει & δείχνει όπως όλοι μας φυσικά, την αγάπη για αυτό που κάνουμε, δικαιώνοντας για τις σωστές επιλογές της Διοίκηση όσο αφορά το προπονητικό τιμ του σύλλογο, δίνοντας σε όλους εμάς την δυνατότητα ο καθένας από την πλευρά του να βάζει κάθε χρόνο μεγαλύτερους στόχους, πού ένας από αυτούς για την νέα σεζόν, είναι η συμμετοχή περισσοτέρων παιδιών μας, από τον τόπο μας, στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης, με όσο τον δυνατόν καλύτερους χρόνους από φέτος, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες από πλευράς εγκαταστάσεων που έχουμε.

Σας ευχαριστούμε όλους, τα καλύτερα έρχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι εγγρα΄φες συνεχίζονται καθημέρινα από Δευτέρα - Παρασκευή στις Πισίνες της Πόλης μας, από τις 5 έως τις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου