Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΣΕ ΣΟΧΟ - ΑΣΚΟ ΚΑΙ ΖΑΓΚΛΙΒΕΡΙ
 
 
Νέα τμήματα "ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ" για παιδιά δημιουργούνται από τον Κολυμβητιό Σύλλογο Λαγκαδά που θα λειτουργήσουν απογευματινές ώρες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά.

Το Θεατρικό Παιχνίδι είναι μια συμμετοχική διαδικασία, όπου τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας!!

Μέσω της σωματικής έκφρασης, του αυτοσχεδιασμού, της παντομίμας και της δραματοποίησης ρόλων τα παιδιά επικοινωνούν και μοιράζονται τα συναισθήματά τους, ενεργοποιούν τη φαντασία τους, προσεγγίζουν βιωματικά τη μάθηση, εξερευνούν και πειραματίζονται.

Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετέχουν είναι 4 - 12 χρονών.

Υπεύθυνη του τμήματος θεατρικού παιχνιδιού είναι η Πόπη Ευσταθιάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στο τηλ. 6937 438 224
 
 
Μαθήματα μπατίκ & Θεατρικό παιχνίδι από τον "Κολυμβητικό Σύλλογο Λαγκαδά"
To μπατίκ είναι μια πανάρχαια τέχνη από την Ανατολή, με την οποία διακοσμούσαν τα πολύχρωμα μεταξωτά τους, ήδη από την αρχαία Αίγυπτο.
 
Με λιωμένο κερί και υπέροχα ανεξίτηλα χρώματα μπορούμε να φιλοτεχνήσουμε σε μεταξωτό και βαμβακερό ύφασμα πολλά αξεσουάρ όπως μαντήλες, εσάρπες, παρεό, γραβάτες αλλά ακόμη και πίνακες, αμπαζούρ και πολλά άλλα με λίγη έμπνευση και φαντασία.

Τα μαθήματα της τέχνης του μπατίκ πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 6.30 - 7.30μμ στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά και το κόστος είναι μόλις 15€ το μήνα.

Υπεύθυνη του τμήματος μπατίκ είναι η Πόπη Ευσταθιάδου, η οποία ασχολείται με την τέχνη αυτή από το 1990 και έχει συμμετάσχει κατά καιρούς συμμετέχοντας σε διάφορες εκθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές στο τηλ. 6937 438 224
 
 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου