Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013

Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά ...Κολυμβητικός Σύλλογος Λαγκαδά,


Σκοπός και στόχος του νέου Κολυμβητικού Συλλόγου, είναι η προώθηση και η ανάδειξη του αθλήματος της κολύμβησης, σε όποια μορφή είναι αυτή και μέσα από την όλη αυτή δράση μικροί και μεγάλοι αθλητές του Συλλόγου να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος  - του υγρού στίβου.
Τα μαθήματα κολύμβησης, που τόσο πολύ ήθελαν οι δημότες – κάτοικοι του  Δήμου Λαγκαδά, πραγματοποιούνται καθημερινά στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις των ιαματικών Λουτρών.

Μία ιδέα και σκέψη πολλών χρόνων, τελικά γίνεται πράξη, όπου πραγματοποιήθηκε και αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από γονείς και παιδιά. Τα μαθήματα εκμάθησης Κολύμβησης, πραγματοποιούνται καθημερινά ( Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 17:30 έως τις 20:00 από έμπειρους και ειδικευμένους καθηγητής φυσικής αγωγής, με στόχο την προώθηση των μικρών παιδιών στα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου,  ώστε η Ολυμπιακών προδιαγραφών  εγκαταστάσεις να φιλοξενήσουν  διασυλλογικούς αγώνες.
Παράλληλα και μαζί με τα μαθήματα κολύμβησης, ο Σύλλογος προσφέρει για τους μικρούς αλλά και για τους συνοδούς τους (γονείς) ,  δωρεάν μαθήματα σκίτσου, αλλά και για όποιον άλλο θέλει να μάθει τα μυστικά την τέχνη,  του σκίτσου. Με τον τρόπο αυτό, συνδυάζεται  η άθληση του σώματος και του πνεύματος, για μία υγιή και ισομερής  ανάπτυξη των παιδιών μας.
Έφορος Κολυμβητικών τμημάτων – Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Δημητριάδης καθηγητής Φυσικής αγωγής .
Έφορος εικαστικών τμημάτων, Δημήτρης  Νικολαΐδης σκιτσογράφος.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6975865386, καθημερινά και στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαγκαδά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου